Neus Serracanta

 

 

Neus Serrancanta, dietista i nutricionista ens parla de l’importància 

de l’aportació de proteïnes

després de fer esport 

neus serracanta

Durant l’activitat física, es produeix un degradament muscular que s’ha de recuperar amb l’aport de proteïnes en la dieta per poder recuperar adequadament la massa muscular.

Les barretes de proteïna, ens porten 20-23g de proteïna cada unitat, per tant, consumir-les un cop acabades l’activitat física, ens ajudarà a cobrir adequadament les necessitats proteiques immediatament acabada l’activitat física. Sobretot és important consumir aquesta dosi de proteïna, quan el proper àpat principal no serà immediatament.

 

Les proteïnes de les barretes NEO BAR de 226ERS, són proteïnes de fàcil absorció i, per tant, ajudaran a recuperar immediatament. A més també les podem fer servir per incloure proteïna en exercicis de llarga duració i poder millorar la síntesi proteica i prevenir la degradació muscular durant l’activitat física.

 

Aquestes barretes també ens poden ser útils per al dia a dia, ja que el nivell de feina que portem tots avui en dia és molt elevat i a vegades ens provoca menjar a deshores. Les barretes ens poden ajudar a matar la gana i aportar-nos la ració de proteïna necessària en cada àpat per cobrir adequadament les necessitats proteiques diàries, perquè moltes vegades, només incloent proteïna en el dinar i el sopar, no cobrirem la dosi proteica diària necessària.  

DESCOBREIX ELS NOUS SABORS

DESCOBREIX ELS NOUS SABORS

Per a més informació contacta amb la dietista i nutricionista, Neus Serracanta.

wa.me/message/NUUJ3I3VPKMME1

@neus.nutricio

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

    0
    Tu carrito
    Tu carrito está vacioVolver a la tienda