NITRO PRO 226ERS

 

 

Neus Serrancanta, ENS EXPLICA ELS BENEFICIS DE NITRO PRO DE 226ERS.  

NITRO PRO NEUS SERRACANTA

Els nitrats, són una substància present en vegetals com la remolatxa, però que també podem trobar en alguns vegetals de fulla verda o en algunes fruites.

Incloure nitrats a la dieta, provoca l’augment de l’òxid nítric en sang , que té un paper molt important en la regulació de la pressió sanguínia i la contracció muscular.

Els nitrats, són vasodilatadors, és a dir, provoquen que augmenti l’aportació d’oxigen a la sang, i per tant , que aquesta sang arribi més oxigenada als músculs, millorant la nostra capacitat de rendiment.

Es produeix també una reducció de la capacitat energètica de l’exercici, ja que hi ha més oxigen, una millor contracció muscular i una millora del sistema immunitari.

El millor moment per incloure una ingesta de nitrats a la dieta, com pot ser a partir del producte NitroPro, sol ser en setmanes de mes càrrega d’entrenament, entrenaments d’intensitat o inclús per a quan estem realitzant entrenaments en condicions de baixa disponibilitat d’oxigen, es a dir en alçada.

 Per una bona estratègia de suplementació dels nitrats, caldrà incloure’ls 2-3h abans de l’exercici, almenys 3 dies previs a la prova i 2-3h abans de l’activitat o competició.

És un producte en pols, i per tant calda dissoldre’l en un got d’aigua.

Una altra manera d’incloure’ls a la dieta, és incloure’ls en l’esmorzar, un exemple d’esmorzar ric en nitrats seria:

Iogurt amb NITROPRO + fruita i civada.

En un bol, afegim 2 iogurts naturals, una ració de NitroPro, ho barregem i finalmen afegim la fruita tallada i un 60-70g de civada o cereals.

També ho podríem incloure en un dinar o sopar, com per exemple:

– Pasta amb salsa de remolatxa en pols.

En 200g de ricotta o formatge cottage, afegim una ració de NitroPro + una culleradeta de formatge parmesà. I Finalment, ho barregem amb la pasta ja bullida.

Per a més informació contacta amb la dietista i nutricionista, Neus Serracanta.

wa.me/message/NUUJ3I3VPKMME1

@neus.nutricio

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

    0
    Tu carrito
    Tu carrito está vacioVolver a la tienda